Despre noi

ED, astronaut in spatiul digital

Bine ai venit in centrul de comanda situat pe statia spatiala www.started.ro!

O multitudine de statii spatiale sunt prezente in WWW si este nevoie de intretinerea acestora sau de imbunatatirea lor pentru a deveni profitabile.

Inginerii specialisti in spatiul digital sunt tot mai greu de gasit, insa pentru ca ai ajuns aici, trebuie sa faci cunostinta cu ED, singurul inginer al WWW-ului care te poate ajuta sa iti redresezi statia ta spatiala.

Destul de des se intampla sa apara avarii care la prima vedere par iremediabile, insa inteligenta si adaptabilitatea acestuia face ca reparatiile sau imbunatatirile sa para treaba de copii pentru el.

Intr-un spatiu atat de ostil ai nevoie de servicii de calitate pentru a proteja ceea ce ai construit sau pentru a dezvolta ceva promitator, fapt ce il face pe ED sa fie omul de care ai nevoie.

Ii place sa fie competitiv si sa fie la curent cu toate noutatile si cu toate modalitatile prin care poate face ca statia ta spatiala sa fie aparata si sa se dezvolte frumos ca aurora boreala.

Situatii dificile in univers...

Acum ceva timp s-a confruntat cu o cadere brusca in popularitatea uneia dintre statiile spatiale, iar el a decis ca cel mai bine ar fi sa o apere cu o garnizoana formata din campanii de Google Adwords. Rezultatele au aparut extrem de rapid, fiind mult peste ceea ce se astepta contractantul lucrarii.

Altadata i-a fost cerut sa construiasca o statie spatiala in WWW de la zero, sa o optimizeze pentru a nu fi penalizata de marele gardian interstelar Google si sa o echipeze cu o garnizoana permanenta formata din campanii Google Adwords.

A fost un succes urias si a reusit sa demonstreze ca este un inginer desavarsit in tainele spatiului digital.

Este specializat pe mai multe domenii si lucreaaza cu o echipa de recruti pe care nu ii lasa niciodata sa esueze, iar asta este asigurarea pe care o primesti atunci cand alegi sa il contactezi.

Indiferent ca este vorba de optimizarea, promovarea sau renovarea statiilor din spatiul digital, acesta reuseste cumva sa dezvolte sau sa creasca centrul de comanda al noilor contractanti.

Este momentul ca si TU sa iti creezi sau sa iti dezvolti statia ta spatiala din WWW, iar acest lucru il poti face in siguranta doar daca iei legatura cu ED.

Butonul „Start, ED!” iti sta la dispozitie oricand, asa ca detii control complet asupra deciziilor tale si asupra banilor pe care vrei sa ii investesti.

Echipa lui ED este:

Certificati Google Adwords
Experimentati
Creativi