Servicii

SEO

 

Optimizarea pentru motoarele de cautare este o solutie de lunga durata pentru afacerile din spatiul digital, iar din punctul nostru de vedere, orice site ar trebui sa fie optimizat SEO pentru a creste numarul vizitelor venite din cautarile organice.

Content Marketing

Construieste o comunitate, atrage atentia potentialilor clienti si bucura-te de promovare pe retelele sociale cu ajutorul continutului de calitate. Aceasta este una dintre retetele de succes din ultimii ani.

Campanii Google AdWords

Aceasta este solutia pentru a obtine rezultate rapide si a obtine profit pentru afacerea ta in mediul online. Folosim unelte de analiza si raport complexe care ne vor ajuta sa folosim bugetul acordat cat mai eficient.

Contacteaza echipa noastra

Vei da de oameni inteligenti si cu simtul raspunderii.  Camarazii nostri spatiali sunt pregatiti sa lanseze si sa mentina orice afacere in spatiul digital.

Analiza comportament

Prin intelegerea comportamentului utilizatorilor vom putea sa optimizam site-ul tau in asa fel incat acestia sa se transforme in clienti. Aceasta analiza poate imbunatati semnificativ experienta utilizatorului pe site.

Optimizare rata de conversie

Procesul de optimizare a ratei de conversie poate maximiza ROI-ul (Return On Investment) in asa fel incat cu acelasi numar de vizitatori pe site, numarul de clienti sa creasca. Acest serviciu vine la pachet cu o analiza a comportamentului clientilor.

Creare site de prezentare

Inceputul este intotdeauna cel mai greu, asa ca daca pana in momentul de fata nu ai propria ta statie spatiala in WWW, iti vom construi una eficienta in cel mai scurt timp. Statia va fi optimizata SEO si iti vom oferi servicii lunare de administrare.