fbpx
Cum va fi afectat SEO de Google AMP

Cum va fi afectat SEO de Google AMP

Modul in care utilizatorii interactioneaza cu site-urile si cum acestea se ingrijesc de acest lucru a devenit unul dintre cei mai importanti factori in SEO.Acest lucru se datoreaza faptului ca retelele sociale si motoarele de cautare cauta sa ofere cel mai bun raspuns, cat mai rapid.

Daca vizitatorii vor ajunge pe un site si acesta se incarca foarte greu sau nu este optimizat pentru mobil, atunci acestia vor iesi de pe site si vor creste rata de bounce. Acest lucru este rau si pentru SEO, nu doar pentru afacerea ta, asa ca trebuie sa te ingrijesti cat mai urgent de acest lucru.

Rata de bounce este un indicator foarte bun pentru motoarele de cautare, aceasta aratand cat de relevant este un anumit site pentru vizitatorii care au ajuns pe el.Daca vizitatorii parasesc foarte repede site-ul pe care au ajuns prin intermediul unui motor de cautare, inseamna ca acel rezultat a fost irelevant si isi va pierde pozitiile superioare in motoarele de cautare.


Inca raman importante titlurile, headline-urile si descrierile, insa de aceasta data atentia este indreptata in proportie de 75% catre optimizarea experientei utilizatorului.

Ne-am informat si stim exact cum trebuie sa optimizam un site pentru ultimele updateuri ale Google, iar pentru ca suntem la inceput de drum, preturile noastre pentru servicii SEO sunt decente.

De asemenea, petru a optimiza cat mai bine experienta utilizatorului pe site-ul afacerii tale, poti opta si pentru servicii de content marketing sau pentru optimizarea ratei de conversie.

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top
Incepe conversatia
💬Vorbeste cu un specialist
Salutari 👋,
Haide sa vorbim pe WhatsApp despre campaniile tale.