fbpx
Suntem cea mai FRESH agentie Google Partner

Suntem cea mai FRESH agentie Google Partner

Acum ceva timp am inceput doar cu visul de a ne dovedi ca se poate construi o agentie de marketing online de la zero.

Experienta era si va ramane punctul nostru forte in ceea ce priveste livrarea unor servicii de calitate pentru clienti, ceea ce se observa inca de pe acum in multumirea celor care se bucura zi de zi de rezultate livrate prin intermediul campaniilor de Google Adwords.

Nu credeam ca intr-un timp asa de scurt o sa primi badge-ul Google Partner pentru agetie si mai ales ca ne vom bucura asa de mult cand primim un simplu mail prin care suntem anuntati ca am indeplinit toate conditiile necesare.

Momentan avem o specializare, anume anunturi in reteaua de cautare (Search) , insa in curand o sa avem inca doua specializari.

Asa arata badge-ul si putem doar sa spunem ca suntem mandrii de ceea ce am realizat intr-un timp asa de scurt.

Se pare ca a contat extrem de mult faptul ca ne dorim sa colaboram doar cu oameni care chiar isi doresc sa obtina performanta, dat fiind faptul ca gradul de performanta obtinut la campaniile de anunturi in reteaua de cautare este aproape de maximum.

Ne revedem cat de curand cu un articol in care vom anunta faptul ca am devenit Premier Partners, pentru ca tot ceea ce vrem este sa avansam cat mai mult si cat mai rapid.

Daca iti doresti sa vorbesti cu noi si sa ne intrebi cate ceva legat de campaniile tale de Google Adwords sau doar sa te bucuri alaturi de noi, te asteptam pe office[@]started.ro sau pe pagina de CONTACT.

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top
Incepe conversatia
💬Vorbeste cu un specialist
Salutari 👋,
Haide sa vorbim pe WhatsApp despre campaniile tale.